Overweeg jij om naar in Engels sprekend land te studeren om je Engels te verbeteren? Ierland is een onmisbare bestemming voor deze ervaring! Ierland biedt jou de mogelijkheid aan om Engels te leren, waar je gelijk wordt ondergedompeld in een unieke omgeving van een land van cultuur, folklore en een bevolking met een persoonlijkheid. Door de groeiende bevolking kan Ierland de beste Engelse taalcursus aanbieden aan degenen die Engels willen beheersen als tweede taal. Veel steden en dorpen in Ierland bieden een ruime keuze Taalcursus Engels aan.

Om je Engels te verbeteren is er een breed aanbod van energieke activiteiten in Ierland. Water activiteiten zoals surfen kun je uitoefenen aan een van de beste stranden van de turbulente Atlantische Oceaan. Geniet van bergbeklimmen in de spectaculaire Wicklow Mountains of ga abseilen in the Burren terwijl je je Engels in praktijk brengt.

Ierland is een eiland van contrasten: van het levendige Dublín, Cork en Galway tot het adembenemende platteland dat is omringd door lange stranden en ruige landschappen. Zelfs in de regenachtige periodes ziet Ierland er nog prachtig uit en dan nog zijn de Irish Pubs overal te vinden, waar je kunt opwarmen bij de open haard met een Guinnes, leuk gezelschap en craic agus ceol (plezier en muziek).

Je zult leren van legendarische Ierse schrijvers zoals James Joyce, Johnathan Swift, Oscar Wilde en de Nobelprijs winnaars GB Shaw, WB Yeats, Seamus Heaney en Samuel Becket, die bekend staan om vanuit hun liefde naar de Engelse taal te schrijven.

Dus, als je overweegt Engels te leren, Ierland is de ideale locatie! Denk aan de avonturen, mensen en cultuur die je zult meemaken en dat allemaal terwijl je Engels verbetert. Ierland – Once visited never forgotten! Klik hier voor meer informatie over Engels leren in Cork.

Engels vanuit huis studeren

Liever geen lange reis? Bijvoorbeeld omdat je vaste verplichtingen in Nederland hebt, omdat je hier een vaste baan hebt, omdat je niet zomaar je een paar weken zonder je gezin kan of omdat je geen budget hebt? In dat geval is een thuiscursus Engels een prima alternatief. Dit is betaalbaar, en je kunt de taal helemaal eigen maken in eigen tempo.

  • Betaalbaar: een cursus Engels voor Beginners is er al vanaf €99,00.
  • Flexibel: je kunt studeren waar en wanneer jij dat wil
  • Voor elk niveau: er zijn cursussen voor beginners, maar ook voor gevorderden
  • Beginnen wanneer je wilt: geen vaste instapmomenten, je kunt op elk moment in het jaar starten
  • Goede begeleiding: in jouw online leeromgeving heb je contact met een ervaren docent en krijg je feedback op opdrachten